Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koeriersdienst uit Hilversum, Amsterdam & Groningen

Dé koerier voor ondernemers

IRIS Koeriers heeft drie vestigingen in Nederland. Deze vestigingen zijn te vinden in Groningen, Amsterdam en Hilversum.  Zo kunnen wij u een zo volledig mogelijke koeriersdienst aanbieden.

Koerierdienst Hilversum

In Hilversum zijn wij dé koerierdienst op het gebied van radio en TV. Wij zijn met onze vestiging op het mediapark de vaste huiskoerier van de bewoners op het mediapark. Wij staan dagelijks standby voor de opdrachtgevers in deze branche, hierdoor bent u verzekerd dat uw zending altijd op tijd aan komt bij het afleveradres.

Koerierdienst Groningen

In Groningen hebben wij als betrouwbare spoedkoerierdienst in 20 jaar tijd een vaste groep klanten opgebouwd. Op dit moment rijden wij met 8 koeriers dagelijks door Groningen. Onze koeriersdienst wordt onder anderen gebruikt voor de farmaceutische industrie, parts and returns en nachtdistributie.

Koerierdienst Amsterdam

Amsterdam is sinds jaar en dag één van de thuishavens van IRIS Koeriers. Met tientallen koeriers zorgen wij ervoor dat uw zending zowel in als vanuit Amsterdam tijdig wordt geleverd op de plek van bestemming. Wij zijn onder anderen groot logistiek dienstverlener op het gebied van grafimedia en voor vele advocatenkantoren.

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.