Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koerier centrum Groningen
Iris Koeriers

Bent u op zoek naar een koerier in het centrum van Groningen? Dan bent u bij koeriersdienst Iris Koeriers goed terecht gekomen! Wij beschikken namelijk over acht koeriers in Groningen en hebben ook dagelijks pendels naar de Randstad. Heeft het haast? Onze koeriers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om uw pakket zo snel mogelijk naar het opgegeven adres te brengen.

Spoed- en nachtkoerier

Wanneer uw pakket met spoed bezorgd moet worden, kunt u gebruik maken van onze spoedservice in Groningen. Dit betekent namelijk dat onze koerier altijd bereikbaar is om uw pakket zo snel mogelijk te bezorgen. Ook voor bezorgingen in de farmaceutische industrie kunnen door onze koeriers bezorgd worden. Dit betekent dus dat onze koerier ook spoed pakketjes van ziekenhuizen en apotheken kan bezorgen. Heeft u een ander spoedpakket? Onze koeriers staan altijd voor u klaar!

Iris Koeriers beschikt ook over een fiets- en nachtkoerier. Wij zorgen ervoor dat de noodgevallen die in de nacht plaatsvinden ook snel en betrouwbaar bezorgt worden.

Iris koeriers

  • Wij bieden u altijd maatwerkoplossingen wanneer u dat wenst;
  • Altijd betrouwbaar en afspraken worden nagekomen;
  • Ruime expertise op het gebied van waarde en tijdkritische zendingen;
  • Professionele chauffeurs.

Meer informatie over de koerier in centrum Groningen?

Wilt u meer informatie over Iris Koeriers in het centrum Groningen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook direct en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.