Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Spoedkoerier in Groningen

Spoedkoerier service van Iris Koeriers in Groningen

Op zoek naar een snelle service om uw pakket te verzenden? Bij de spoeddienst service in Groningen staan wij 24/7 voor u klaar om uw pakket zo snel mogelijk te bezorgen. Om gebruik te maken van onze spoeddienst service in Groningen kunt u bellen naar 0800 – 4747777.

Spoedkoerier service Groningen samenwerkingsverband met farmaceutische industrie

De spoedkoer service van Iris Koeriers in Groningen heeft veel ervaring in de farmaceutische industrie waaronder ziekenhuizen en apotheken. Wij werken onder andere veel samen met het Universitair Medisch Centrum Groningen. Wij zorgen ervoor dat tijdens de spoedkoerier service uw pakket goed beschermd is. Door onze jarenlange ervaring met droog ijs, monsters en meditainers weten wij hoe we uw pakket moet beschermen. Hierdoor komt uw pakket veilig aan bij de plaats van bestemming.

IRIS Koerierdiensten

Spoedkoerier service helpt u ook bij onderdelen

Het komt weleens voor dat bijvoorbeeld een monteur niet verder kan met zijn werk, omdat ze bepaalde onderdelen, materialen of gereedschappen niet hebben. Dit is natuurlijk erg vervelend, want tijd is geld. Wanneer de machines niet kunnen draaien, omdat dit onderdeel gemist wordt, kunt u de spoedkoerier service van Iris Koeriers in Groningen benaderen. Wij hebben 24/7 koeriers klaar staan die ervoor zorgen dat uw onderdeel zo snel mogelijk op de juiste locatie terecht komt. Hierdoor kunt u weer snel verder aan het werk. Schade door stilstand beperken wij tot het minimum door onze koeriersdienst! Kortom, veeleisende klanten bellen ons

Iris Spoedkoeriers service bezorgt ook ’s nachts

Een noodgeval kan zich ook ’s nachts voordoen. Wij zorgen ervoor dat er dan ook iemand voor u klaar staat. Dankzij onze jarenlange ervaring en 24/7 hulp zijn wij de ideale partner voor uw spoedkoerier service rondom Groningen.

Volg ons ook op Facebook!

Offerte IRIS Koeriers

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.

test