Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koeriersdienst Groningen | Snel & betrouwbaar

Koeriersdienst Groningen

In Groningen zijn wij, voorheen als Mc Pack Couriers, reeds 20 jaar gevestigd. Wij hebben als betrouwbare spoed koeriersdienst in Groningen in die periode een vaste groep klanten opgebouwd. Op dit moment rijden wij onze koeriersdienst dagelijks met 8 koeriers in Groningen, ook hebben wij dagelijks meerdere pendels naar de Randstad.

Farmaceutische industrie

IRIS Koeriers rijdt zijn koeriersdiensten voor diverse farmaceutische bedrijven en ziekenhuizen, zoals het Universitair Medisch Centrum Groningen, Academisch Medisch Centrum, de universiteit van Amsterdam en het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Wij zijn bedreven in de omgang met droog ijs, monsters en meditainers. Onze auto’s beschikken over rekken waar de meditainers in gefixeerd worden.

Parts and returns

Dagelijks komt IRIS koeriers in actie voor bedrijven in de onderdelenbranche en aandrijftechniek. Als monteurs niet verder kunnen met hun werk, omdat ze bepaalde onderdelen, materialen of gereedschappen niet hebben, dan is dat bijzonder vervelend. Immers, tijd is geld! Als machines die 24 uur per dag draaien, door technische storingen stil staan, telt elke minuut. Op het moment dat uw werk stil ligt, komt IRIS Koeriers in actie. Wij hebben 24 uur per dag, 7 dagen in de week koeriers standby staan voor diverse opdrachtgevers in deze branche. Schade door stilstand beperken wij tot het minimum door onze koeriersdienst! Kortom, veeleisende klanten bellen ons.

IRIS Koeriers Groningen

Stavangerweg 41-12
9723 JC Groningen
050 – 5690014 of (gratis) 0800 – 4747777
planning@iriskoeriers.nl

Volg ons ook op Facebook!

Offerte IRIS Koeriers

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.

test