Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
MVO

Maatschappelijk Verantwoord Koerieren

Uiteraard neemt IRIS Koeriers, als moderne koeriersdienst, verantwoordelijkheid. Niet alleen willen wij leven in een gezonde en duurzame omgeving, de volgende generaties willen dat ook. Ons complete wagenpark is niet ouder dan 2 jaar en voldoet compleet aan de Euro 6 norm. De handzame zendingen worden zoveel mogelijk door onze fietskoeriers uitgevoerd.

Duurzaamheid bij IRIS Koeriers

Wij bieden studenten een flexibele bijbaan bij onze koeriersdienst, waardoor zij hun studie kunnen bekostigen zonder dat dit ten koste gaat van het studietempo. Daarnaast helpen wij vele van onze parttime medewerkers aan een vaste baan na hun studie, via onze opdrachtgevers of het netwerk daaromheen. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de CAO beroepsgoederenvervoer.

Wij beperken bij IRIS Koeriers het gebruik van papier zoveel mogelijk door onder meer onze facturen via e-mail te versturen en onze klanten kunnen online opdrachten inboeken. Onze kantoorartikelen bestellen we bij buy-aid, een partij die een aanzienlijk deel van haar omzet doneert aan humanitaire organisaties.

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.