Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Over IRIS Koeriers

Dé koeriersdienst voor ondernemers

De koeriersdienst IRIS Koeriers bestaat in haar huidige vorm sinds 2007, voortgekomen uit meerdere koeriersbedrijven waar wij al sinds 1997 actief in zijn. Vanaf 2007 zijn wij dus als IRIS Koeriers zelfstandig. Wij zijn er van overtuigd dat er vraag is en zal blijven naar een hoogwaardige koeriersdienst, tegen fatsoenlijke tarieven. In onze drie vestigingsplaatsen Amsterdam, Hilversum en Groningen zijn wij al ruim 20 jaar te vinden, daarom hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. Wij hebben verschillende soorten diensten, bijvoorbeeld spoedservice, overnight-service en same-day service. Wij verzenden niet alleen in de regio, maar ook landelijk en zelfs internationaal. Staat uw dienst er niet bij, neem dan contact met ons op want wij leveren ook maatwerk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Uiteraard neemt IRIS Koeriers, als moderne koeriersdienst, verantwoordelijkheid. Niet alleen willen wij leven in een gezonde en duurzame omgeving, de volgende generaties willen dat ook. Ons complete wagenpark is niet ouder dan 2 jaar en voldoet compleet aan de Euro 6 norm. De handzame zendingen worden zoveel mogelijk door onze fietskoeriers uitgevoerd. Wilt u meer informatie over hoe wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Lees dan hier meer over MVO van Iris Koeriers

Kwaliteit bij IRIS Koeriers

Wij komen onze afspraken na met onze koeriersdienst. Wij investeren in capaciteit en bereikbaarheid. U bent verzekerd van 24/7 bereikbaarheid én beschikbaarheid van onze eigen mensen en eigen vervoersmiddelen. Daar staan wij voor, al jarenlang. Wij leveren structureel kwaliteit, altijd en overal. Hierdoor werken wij graag bij IRIS Koeriers en zijn onze klanten graag klant bij ons. Dit geldt voor al onze vestigingen, in zowel AmsterdamHilversum én Groningen.

Heeft u nog vragen/ opmerkingen of verbeterpunten, ook dan horen we graag van u. Bel of mail ons of vul een contactformulier in aan de rechter zijkant van de site.

 

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.