Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koeriersdiensten van IRIS Koeriers

Altijd volgens afspraak en overal ter wereld

IRIS Koeriers biedt koeriersdiensten aan op verschillende niveaus zodat uw zending altijd op elke gewenste locatie geleverd kan worden. Wij maken gebruik van verschillende vervoersmiddelen, systemen en partners om de best mogelijke service aan te bieden.

Koerierdiensten stad

Heeft u een zending die afgeleverd moet worden in stedelijk gebied? Maak dan gebruik van de IRIS koerierdiensten voor in de stad, wij maken namelijk gebruik van koeriersfietsen en koeriersbrommers om op een schone en efficiënte manier uw pakketten af te leveren.

Koerierdiensten nationaal

Voor de zendingen die afgeleverd moeten worden in geheel Nederland maakt IRIS Koeriers gebruik van een uitgebreid wagenpark, door ons geïntegreerde afleversysteem bent u bij ons verzekerd van een tijdige levering van uw pakket. Voor alle nationale koeriersdiensten kunt u bij IRIS Koeriers terecht.

Koerierdiensten internationaal

Heeft u een pakket die afgeleverd moet worden in het buitenland? Ook dan zit u goed met de koerierdiensten van IRIS Koeriers. Met onze internationale partner kunnen wij uw zending over de hele wereld transporteren en leveren. Internationale koeriersdiensten van IRIS Koeriers.

Koerierdiensten maatwerk

Wanneer u behoefte heeft aan een speciale soort koeriersdienst kunt u het beste gebruik maken van de maatwerkdiensten van IRIS Koeriers. Deze soort koeriersdienst valt buiten onze reguliere diensten, wij stemmen namelijk onze koerierdienst af op uw wensen.

IRIS Koerierdiensten

Offerte online aanvragen

De diensten van IRIS Koeriers bieden wij aan tegen een schappelijke prijs. Vraag vandaag nog een offerte aan er ervaar zelf het gemak van onze service. Vul direct het offerteformulier hier onderin. Bent u een nieuwe klant? Dan ontvangt u bij ons een speciale introductiekorting. Voor verdere vragen of informatie kunt u altijd met ons contact opnemen via de mail of door te bellen. Wij staan voor u klaar in AmsterdamHilversum en Groningen.

  Offerte aanvragen

 

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.