Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Nationale koerierdienst bij IRIS Koeriers | Pakket door heel Nederland bezorgd

Nationale koerierdienst – uitgebreide locatie- en aanleveringsinformatie

Zoekt u een nationale koeriersdienst? Met ons uitgebreide wagenpark zijn we dagelijks door heel Nederland te vinden! Elke dag zijn onze koeriers, vanuit de Randstad of vanuit Groningen, met zendingen onderweg waar elke minuut telt, of waarmee grote zorgvuldigheid is geboden. Al onze auto’s zijn voorzien van plaatsbepaling systemen waarmee we te allen tijde weten waar uw zending is. Onze planners werken, samen met de chauffeurs, constant aan de meest optimale route door verkeersopstoppingen te omzeilen.

U krijgt altijd een reële aankomsttijd. We beloven geen dingen die we niet waar kunnen maken. Wel zijn we meestal sneller dan we beloven. Komt er onderweg een onverwachte kink in de kabel, nemen we meteen contact met u op. Direct na aflevering krijgt u, via whatsapp of mail, een bewijs van aflevering.

Uw kwetsbare zendingen leveren we waar u dat wenst. Nooit zomaar bij een postkamer of een receptie. We zorgen op voorhand voor de juiste contactpersoon en telefoonnummers. Een laptop aansluiten in de vergaderruimte op de 7e etage? Geen probleem. Kunstwerken naar een tentoonstelling waarbij we de tentoonstelling inrichten met die kunstwerken? Dagelijks werk voor ons. Contracten laten tekenen bij diverse commissarissen waarbij wij de instructies overbrengen voor de juiste handtekeningen? We doen het met veel plezier, met uiterst representatieve chauffeurs. Dus kies voor IRIS Koeriers, de beste nationale koeriersdienst!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.