Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Express transport

Express transport

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in express transport? Dan bent u bij Iris Koeriers aan het juiste adres. Wij hebben een eigen wagenpark en een groot netwerk van zowel nationale- als internationale partners. Op deze manier kunnen wij uw zendingen binnen korte tijd op plaats van bestemming afleveren. Wij vertellen hieronder graag meer over onze diensten.

Wij bezorgen uw zending overal

Om u de beste service te kunnen bieden werken wij samen met onze zorgvuldig uitgekozen partners. Omdat wij samenwerken met deze partners kunnen wij uw zending zowel in binnen- als buitenland snel afleveren. Door vanuit eigen land al een strakke planning te hanteren kan er tijd bespaard worden. Onze planners werken samen met express chauffeurs om de meest optimale route uit te stippelen.

Daarnaast maken wij gebruik van ons eigen wagenpark voor zendingen die hun bestemming binnen Europa hebben. Zo nemen wij het heft in eigen handen en kunnen dan ook meteen de weg op. Voor zendingen buiten Europa werken wij samen met gerenommeerde koeriers.

Iris Koeriers staat voor kwaliteit

Wanneer u gebruik maakt van een express transport wilt u natuurlijk dat uw zending zo snel mogelijk op plaats van bestemming aankomt. Juist omdat wij kwaliteit boven kwantiteit stellen kunnen wij goede service en een snelle levering garanderen.

Ons doel is naast het afleveren van een zo groot mogelijk aantal zendingen om deze ook naar tevredenheid af te leveren. Tijdens het versturen van uw zending houden wij u op de hoogte en weet u dus altijd waar uw zending zich bevindt. Hiernaast kunnen wij de zending indien gewenst ook persoonlijk afleveren. Bovendien leveren wij maatwerk wanneer u andere wensen heeft met betrekking tot het afleveren van uw zending.

Meer informatie over express transport

Wilt u meer informatie over express transport of over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.