Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Maatwerk

Maatwerk Koeriersdienst

Heeft u meer dan een reguliere koerier nodig? Kies voor maatwerk koeriersdienst IRIS Koeriers! Wij denken graag met u mee. Wij bedenken al jaren de meest uiteenlopende antwoorden op zeer diverse vragen op logistiek gebied. We hebben ruime ervaring in maatwerkoplossingen:

Grootschalige distributie van POS materiaal

Een nieuw product op komst? En dat moet gepromoot worden in 200 winkels in Nederland? Geen probleem: wij sorteren, zorgen voor capaciteit en leveren uw posters, drukwerk etc. op 1 dag af in al die 200 winkels. Onbeschadigd, op tijd en foutloos.

Boderoutes

U heeft meerdere vestigingen en op dagelijkse of wekelijkse basis moeten er spullen uitgewisseld worden? Wij denken met u mee, sparren met u over de oplossingen en maken de meest efficiënte route die we vervolgens altijd op tijd en foutloos uitvoeren.

Postkamer

De complete afhandeling van uw uitgaande post en pakketten kunt u aan ons uitbesteden. Bij uw medewerkers focus op de core business, voor ons dagelijks werk en u de garantie op de beste oplossingen.

Nachtdistributie

Met het verstoppen van de steden en de toenemende verkeersdrukte overdag, wordt nachtdistributie steeds meer de oplossing voor opdrachtgevers die veel, relatief handzame zendingen versturen. Veel goedkoper, sneller en net zo betrouwbaar. We leveren elke nacht duizenden zendingen in kluisjes door heel Nederland. We halen uw zendingen eind van de dag op, en diezelfde nacht zijn ze geleverd, voor 06:00 uur.

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.