Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
IRIS Koeriers Spoedzendingen Amsterdam
Spoedkoeriersdienst van IRIS Koeriers

Spoedkoerier in Amsterdam nodig?

De spoedkoeriers van IRIS Koeriers Amsterdam begrijpen dat uw zending met spoed op locatie bezorgd moet worden, daarom kunnen wij snel transport aanbieden. IRIS Koeriers is namelijk sinds jaar en dag de vaste logistieke dienstverlener binnen verschillende branches en heeft spoedkoeriers in dienst die zich dag en nacht inzetten om uw zending op tijd af te leveren. Onder andere werken wij voor opdrachtgevers binnen de grafimedia, maar ook rekenen advocatenkantoren op onze zorgvuldige manier van werken. De urgentie van een discrete werkwijze is namelijk hoog en wordt gerespecteerd door IRIS Koeriers. Daarnaast wordt iedere verzending vanzelfsprekend binnen afgesproken tijd geleverd. Vertraging van werkzaamheden veroorzaken immers achterstand binnen de gehele bedrijfstak en daarom is iedere minuut bepalend. Voor snel transport in Amsterdam bij een bedrijf die altijd de kortste route aflegt voor een succesvolle aflevering van uw zending, bent u bij IRIS Koeriers aan het juiste adres.

Haastige spoed is zelden goed

IRIS Koeriers garandeert snel transport, maar ook een zorgvuldig uitgevoerde bezorging van uw zending. Vanwege de hoge bezetting van koeriers binnen Amsterdam zijn zij altijd ter plaatse om uw zending af te halen. Spoedige bezorging binnen de stad maken wij dus altijd waar. Hiervoor gaat IRIS Koeriers milieuvriendelijk te werk en leveren zij uw zending op de fiets. Vanwege de verkeersdrukte in Amsterdam is dit vaak ook nog eens sneller. Uw zending wordt binnen 30 minuten opgehaald en wordt aansluitend, zonder combinatie, geleverd.

Volledig koerierswerk tegen nette prijzen

IRIS Koeriers is de koerierspartner die graag een extra stap voor u zet. Niet alleen verzorgen wij koerierswerk van A naar B, maar geven wij tevens gehoor aan andere wensen. Onze spoedkoeriers denken graag met u mee om de vertrouwelijkheid van ons werk te waarborgen. Moet uw zending bij een specifiek persoon afgeleverd worden of zijn er andere eisen aan uw zending? IRIS Koeriers houdt hier rekening mee. Onze missie is om u te voorzien van uitstekende koeriersdienst en een vertrouwelijke relatie op te bouwen, waar u ons bij elke koeriersdienst op kunt beroepen.

Neem contact op met IRIS Koeriers Amsterdam

Graag gaan wij een succesvolle samenwerking met u tegemoet en zorgen wij voor een goed verloop van uw transportopdrachten. U kunt hier onder vrijblijvend een offerte aanvragen.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij informeren u graag over onze dienstverlening.

Volg ons ook op Facebook!

Offerte IRIS Koeriers

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.