Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Kunstkoerier Amsterdam

Kunstkoerier Amsterdam

IRIS Koeriers is er van overtuigd dat kunst van onschatbare waarde is en dus met man en macht beschermd moet worden wanneer deze naar een andere plek verzonden moet worden. Wij zijn koerier voor waardevolle en tijd kritische zendingen en verlenen zich daarom uitstekend als kunstkoerier in Amsterdam. Wij zijn onder meer actief in Amsterdam en voeren vanuit onze thuishaven zowel nationale als internationale zendingen uit. Deze kunnen wij met spoed verzorgen, indien gewenst op dezelfde dag maar ook in de nacht. Ons pakket van diensten is erop gericht om zendingen op betrouwbare en eerlijke wijzen te vervoeren. Om meer te weten te komen over de invulling van ons pakket van diensten en hoe wij u van dienst kunnen zijn vragen wij u om verder te lezen!

Wat wij als kunstkoerier vanuit Amsterdam voor u kunnen betekenen

Als ervaren kunstkoerier in Amsterdam begrijpen wij als geen ander dat kunst met zorgvuldigheid en snelheid vervoerd dient te worden. Wij beschikken over een veelzijdig pakket van diensten dat hoe dan ook voldoet aan uw persoonlijke wensen. Zo verzorgen wij spoedzendingen binnen Amsterdam op de fiets, een milieuvriendelijke manier van bezorgen waarmee we tegelijkertijd de verkeersdrukte kunnen vermijden. Als het gaat om nationale zendingen beschikken wij over een uitgebreid wagenpark dat voorzien is van plaatsbepaling. Zo weet u te allen tijde waar uw zending is. Bovendien plannen onze professionele chauffeurs altijd een route in die de opstoppingen omzeilt om uw pakket z.s.m. af te kunnen leveren en geven wij deze zelfs persoonlijk af als u dat wenst! Tenslotte verzorgen we internationale zendingen binnen Europa met ons eigen wagenpark en werken wij samen met zorgvuldig uitgekozen partners om uw zending buiten Europa af te leveren.

IRIS Koeriers kan iedere verzend klus klaren!

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief en hebben een breed klantenbestand opgebouwd door onze diensten niet alleen vanuit Amsterdam, maar ook Hilversum en Groningen aan te bieden. IRIS Koeriers beschikt over de middelen om uw zending te verzorgen, wat uw wensen dan ook mogen zijn. Daarom leveren wij ook maatwerk en doen wij er werkelijk alles aan om uw zending naar tevredenheid uit te voeren. Door creatief te denken kunnen wij de meest veeleisende zendingen verzorgen. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op als u meer wilt weten!

Wilt u meer informatie m.b.t. onze diensten? Graag verzoeken wij u dan om contact met ons op te nemen door middel van het contactformulier. Heeft u interesse en wilt u een prijsaanvraag doen? Dan kunt u een offerte aanvragen. Onze koeriers kijken er naar uit uw zending te verzorgen en zijn u dan ook graag van dienst!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.