Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
IRIS Koeriers Spoedzendingen Amsterdam
Juridische koerier

Juridische koerierdienst

Iedere klant heeft andere wensen wanneer het aankomt op zendingen. De ene klant vraagt om het persoonlijk afleveren van het pakket en de ander vindt het belangrijk dat deze de bestemming z.s.m. heeft bereikt. IRIS Koeriers doet niet aan nee-verkopen. Het dienstenpakket is samengesteld op basis van uw wensen en bestaat onder andere uit spoedservice, overnight-service en same-day service. In onze optiek is een koerier die juridische post aflevert iedere keer weer bezig met iets anders. Er is daarom sprake van maatwerk. Graag vertellen wij u belangrijk is bij het kiezen van een geschikte juridische koeriersdienst!

Waar vallen juridische koeriersdiensten onder?

Juridische koeriersdiensten maken deel uit van het volledige dienstenpakket van IRIS koeriers. Dit wilt zeggen dat er ondanks de behoefte aan bijvoorbeeld discretie niet ingeleverd hoeft te worden op snelheid van vervoer. Een juridische koerier verzendt vertrouwelijke documenten met spoed en doet dit zowel op nationaal– als internationaal vlak. Want uw vakgebied beperkt zich wellicht niet tot alleen Nederland. Bovendien kan er sprake zijn van specifieke wensen en is er in dit geval maatwerk nodig om hierin tegemoet te kunnen komen. Een koeriersdienst welke gebruik maakt van efficiënte organisatie en een uitgebreid netwerk kan juridische koeriersdiensten in alle soorten en maten voor u verzorgen! Kies bewust voordat u in zee gaat met een juridische koerier en check of deze de optie biedt om de eerste zending gratis uit te voeren.

Lage kosten als gevolg van efficiënt vervoer

IRIS Koeriers is een juridische koerier die bewijst dat de beste koerier niet de duurste hoeft te zijn, wij rijden al sameday vanaf € 0,45 per kilometer. Ondanks het feit dat wij ons profileren als beste koerier hoeven wij daardoor niet meteen de duurste te zijn. Ons streven is dan ook om de kosten relatief laag te houden. Dit doen wij door middel van efficiënte organisatie. Het vervoeren van juridische post is een vak apart, wat reeds is gebleken uit de bovenstaande informatie. U kunt ons gratis testen. Mocht u iets zien dat u niet bevalt, zullen wij de kosten niet op u verhalen. Persoonlijke service dragen wij hoog in het vaandel!

Neem contact met ons op!

Wij onderscheiden ons op basis van persoonlijke service. U kunt daarom contact met ons opnemen om uw wensen door te geven en vragen te stellen die betrekking hebben tot onze dienstverlening. Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Ook kunt u een offerte aanvragen, mocht u willen weten welke prijzen wij rekenen. Hoe dan ook staan wij graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!

Offerte IRIS Koeriers

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.