Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Onze diensten

Onze diensten

Bij Iris Koeriers hebben we een aantal diensten die we aan u kunnen aanbieden. Wij zorgen ervoor dat uw pakket zo snel en veilig mogelijk aan komt op de plaats van bestemming. Onze werkzaamheden lopen uiteen van maatwerk zendingen tot nationale- en internationale zendingen. Wij geven u hier graag meer informatie over.

Maatwerk zendingen

Wij zijn meer dan een normale koeriersdienst. Wij leveren te allen tijde maatwerk en hebben al jaren de antwoorden op de meest uiteenlopende vragen op logistiek gebied. Zo kunt u ons gerust benaderen voor bijvoorbeeld grootschalige distributie van promotiemateriaal, boderoutes, of nachtdistributie. Ook kunt u de complete afhandeling van uw uitgaande post aan ons over laten. Zo kunnen uw medewerkers zich richten op uw core business en heeft u geen omkijken meer naar het afhandelen van uw uitgaande post en pakketten.

Wij hebben ruime ervaring in het bedenken van maatwerk oplossingen en geen verzoek is ons te gek.

Internationale zendingen

Ons werk houdt uiteraard niet op bij de landsgrenzen. Wij handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Voor deze internationale zendingen werken wij samen met zorgvuldig uitgekozen partners. Door de nauwe samenwerking met deze partners profiteert u daardoor van de scherpe tarieven. U heeft 1 partij voor al uw zendingen. Wij monitoren uw zending en grijpen in als dat nodig is. Al met al, wij nemen al uw zorgen uit handen!

Binnen Europa bezorgen we uw zending desgewenst ook zelf. Dit geeft u de ultieme zekerheid en is vooral aan te raden wanneer u een waardevolle zending heeft. Wilt u een waardevol pakket naar een ander continent versturen? Informeer dan naar onze on-board koeriers. De koerier gaat met uw zending in het vliegtuig en blijft bij uw zending totdat deze geleverd is.

Nationale zendingen

Met ons uitgebreide wagenpark zijn we dagelijks door heel Nederland te vinden. Elke dag zijn onze koeriers onderweg met zendingen waarbij elke minuut telt, of waarmee grote zorgvuldigheid is geboden. Onze planners werken, samen met de chauffeurs, constant aan de meest optimale route door verkeersopstoppingen te omzeilen en uw pakket zo snel mogelijk af te leveren. We leveren uw pakket af waar u maar wilt en zien er op toe dat deze altijd bij de geadresseerde aankomt. Wij laten uw pakket dan ook nooit achter bij een postkamer of receptie.

Hiernaast hebben wij ook een spoed koeriersdienst in Amsterdam en Groningen. Wanneer u gebruik maakt van deze dienst kunt u er op rekenen dat uw pakket met spoed op plaats van bestemming wordt afgeleverd. Naast een snel transport verzekeren wij u ook van de zorgvuldigheid die onze klanten van ons gewend zijn. Vanwege de verkeersdrukte in de stad doen wij ook spoed diensten per fiets. Wanneer het pakket hier geschikt voor is, is dit vaak ook nog eens sneller dan met een van onze wagens.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over een van bovenstaande diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan! Wij adviseren u graag en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.