Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koeriersdienst Groningen
Iris Koeriers

Zoekt u een koeriersdienst in Groningen? Dan bent u bij koeriersbedrijf IRIS Koeriers in Groningen aan het juiste adres! Wij beschikken over acht koeriers in Groningen en hebben dagelijks meerdere pendels naar de Randstad. Onze koerierservice staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, zodat u op elk moment gebruik kunt maken van onze koeriersdienst. Geïnteresseerd in de koeriersdienst in Groningen? Neem dan direct contact met ons op.

Spoedservice en nachtkoerier

Heeft u een pakket dat met spoed verzonden moet worden? IRIS Koeriers beschikt over een spoedservice in Groningen. Dit betekent dat onze koerier 24/7 voor u klaar staat om uw pakket zo snel mogelijk te bezorgen. Onze spoedkoerier service heeft onder andere ervaring in de farmaceutische industrie. Dit betekent dat onze pakketbezorger bijvoorbeeld met spoed pakketjes verstuurt voor ziekenhuizen en apotheken. Maar ook voor andere diensten staat onze spoedkoerier voor u klaar!

Daarnaast beschikt IRIS Koerier ook over een fietskoerier en nachtkoerier. Soms kan een noodgeval zich ook ’s nachts voordoen. Wij zorgen ervoor dat er zelfs op de meest nachtelijke tijdstippen een nachtkoerier voor u klaar staat.

Waarom IRIS Koeriers?

Waarom zou u kiezen voor de koerierservice in Groningen van IRIS Koeriers?

  • Wij bieden u altijd maatwerkoplossingen wanneer u dat wenst;
  • Altijd betrouwbaar en afspraken worden nagekomen;
  • Ruime expertise op het gebied van waarde en tijdkritische zendingen;
  • Professionele chauffeurs.

Meer informatie over de koeriersdienst in Groningen?

Wilt u meer informatie over IRIS Koeriers in Groningen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook direct en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.