Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koeriersdienst Hilversum | Snel & betrouwbaar

Koeriersdienst Hilversum

In Hilversum is IRIS Koeriers dé koerierdienst in de wereld van Radio en TV. We hebben een vestiging op het Mediapark en zijn de huiskoerier van vele bewoners van dat Mediapark. Op het Mediapark in Hilversum hebben wij als enig koeriersbedrijf onbeperkt toegang tot alle gebouwen, omroepen en productiebedrijven.

IRIS Koeriers: 24 uur per dag, 7 dagen per week

Het dagelijks bezorgen van vele uitzend- en promotapes is ons vak. We hebben 24 uur per dag, 7 dagen in de week koeriers standby staan voor diverse opdrachtgevers in deze branche in Hilversum. Wij elke dag vaste pendels naar onder andere Amsterdam, Aalsmeer, Almere en Utrecht. U kunt daar natuurlijk voor een scherp tarief op meeliften.

De digitalisering heeft er voor gezorgd, dat het verzenden van beeld- en geluidsmateriaal eenvoudig via het glasvezelnetwerk kan. Toch kan het uploaden van fragmenten (te) veel tijd in beslag nemen. IRIS Koeriers kan in dat geval alsnog zorgen dat het fragment op tijd bij de ontvanger terecht komt. Van te voren ontvangt u een verwachte aankomsttijd en tijdens de rit kunnen wij u desgewenst op de hoogte houden over de status van de zending.

Ons gehele wagenpark is voorzien van plaatsbepalingsystemen. Hierdoor zien wij onze koeriers op de meter nauwkeurig rijden! Hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers uitstekend informeren over de locatie van de zending en de verwachte aankomsttijd.

IRIS Koeriers Hilversum

Postbus 359
1200 AJ Hilversum

035 – 6774838 of (gratis) 0800 – 4747777
planning@iriskoeriers.nl

Volg ons ook op Facebook!

Offerte IRIS Koeriers

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.