Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koeriersdienst | Vestiging Amsterdam | Snel & betrouwbaar

Koerier gevestigd in Amsterdam

Amsterdam is sinds jaar en dag één van de thuishavens van IRIS Koeriers, voorheen All-Ride. Dagelijks zijn wij vanuit Amsterdam met een tiental koeriers onderweg. Binnen Amsterdam staan onze koeriers desgewenst binnen 30 minuten bij u op de stoep, om uw zending vervolgens met spoed, zonder tussenstop, naar de eindbestemming te brengen.

Grafimedia

In Amsterdam is IRIS Koeriers groot geworden als logistieke dienstverlener van vele reclamebureaus, drukkerijen, binderijen en uitgeverijen. Bij vele aansprekende namen in deze branche komen onze koeriers elke dag over de vloer. U kunt daar uiteraard van profiteren via onze gunstige Grafimedia-tarieven. Wij kennen de tijdsdruk en de deadlines die in deze branche aan de orde van de dag zijn. Creatief zijn wij geworden in het halen van uw deadline tijdens de spits of bij nacht en ontij.

Afspraak is afspraak bij IRIS Koeriers

IRIS Koeriers is in Amsterdam dé huiskoerier van meerdere gerenommeerde advocatenkantoren. Het verzorgen van uw zending naar rechtbank, aanklagers of cliënten is ons vak. Wij kennen en herkennen de urgentie in de advocatuur en voeren uw koeriersopdracht discreet en met zorg uit.

Wij komen onze afspraken na. Vooraf krijgt u een verwachte aflevertijd, gedurende de rit wordt u desgewenst op de hoogte gehouden en, uiteraard, onmiddellijk na aflevering een ‘Proof of Delivery’. Kleine zendingen binnen de stad doen wij met onze fiets- of brommerkoeriers. Pallets bezorgen wij met onze bussen of bestelauto’s.

Volg ons ook op Facebook!

Offerte IRIS Koeriers

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.

test