Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Farmaceutische koeriersdienst

Farmaceutische koeriersdienst

IRIS Koeriers is een betrokken koerier voor opdrachtgevers waar tijd een belangrijke rol speelt. De waarden van onze opdrachtgevers hebben wij overgenomen en inmiddels behartigen wij deze al ruim 20 jaar voor bedrijven in Amsterdam, Hilversum en Groningen. Wij voeren opdrachten uit voor bedrijven en particulieren die een strikt beleid voeren omtrent transport van goederen. Zo ook voor de farmaceutische sector, ongeacht van de wensen die u mocht hebben. Als ons brede pakket van zendingsdiensten uw wensen niet tegemoet komen, schakelen wij over op maatwerk. Dit betekent dat u hoe dan ook terecht kunt bij IRIS Koeriers. Graag nodigen wij u uit om verder te lezen, zodat u kunt ontdekken hoe wij om gaan met uw tijd kritische en waardevolle zendingen.

Diensten van IRIS Koeriers

De diensten van IRIS Koeriers strekken zich uit over de gehele wereld. U kunt dus zowel voor nationale zendingen als internationale zendingen bij IRIS Koeriers terecht. IRIS Koeriers is de farmaceutische koeriersdienst die voor menig ziekenhuis/apotheek spoedzendingen heeft mogen verzorgen. In Groningen dienen wij als de farmaceutische koeriersdienst voor Universitair Medisch Centrum Groningen, om maar een voorbeeld te noemen. U kunt voor de volgende koeriersdiensten en medisch spoedtransport bij ons terecht:

Hoe gaat IRIS Koeriers met uw zending om?

Zoals wij dit al eerder hebben aangegeven nemen wij als het ware de waarden van onze klanten over. Dat wil zeggen dat wij uw zending altijd bezorgen zoals u dat wenst. Wij zullen er dan ook altijd naar streven om uw zending zo efficiënt mogelijk te vervoeren. Daarbij houden wij ook rekening met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ons complete wagenpark is niet ouder dan twee jaar en voldoet in zijn geheel aan de Euro 6 norm. Wanneer zendingen in een drukbezet gebied geleverd moeten worden ruilen wij de wagens in voor fietsen, die uw zending in dat geval ook nog eens sneller kunnen leveren. IRIS Koeriers doet er alles aan om u goed van dienst te zijn.

Neem contact met ons op!

IRIS Koeriers is een farmaceutische koeriersdienst die al uw zendingen kan verzorgen, ook als het gaat om medisch spoedtransport. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Contact opnemen kan simpelweg door ons contactformulier in te vullen.

Volg ons ook op Facebook!

Offerte IRIS Koeriers

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.