Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Pakket versturen in Groningen

Wilt u een pakket versturen in Groningen? Dan bent u bij IRIS Koeriers aan het juiste adres! We hebben een groot wagenpark waarmee we 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar staan. In Groningen zijn we in de stad en in de regio daar omheen nadrukkelijk aanwezig, waardoor we altijd direct kunnen schakelen en uw zendingen snel kunnen ophalen en afleveren. Tevens pendelen we dagelijks meerdere keren naar de randstad. Op deze manier kunnen wij onze kenmerkende scherpe tarieven aanbieden waar u uiteraard van kunt profiteren.

Verschillende soorten zendingen

Ook wanneer u een pakket met spoed moet verzenden zijn wij de ideale partner. Door ons gemotiveerde team van koeriers kunnen wij u altijd razendsnel van dienst zijn. Dit betekent dat we uw spoedzending binnen een half uur ophalen en direct afleveren op de eindbestemming.

Als uw pakket niet met spoed, maar wel dezelfde dag geleverd moet worden is dit ook mogelijk. Bovendien is dit ook een stuk goedkoper. U profiteert uiteraard nog steeds van de beste koeriers en onze service op maat.

Een andere goedkope, maar zeer betrouwbare oplossing voor uw zending is onze fietskoerierservice. In de stad beschikken we over fietskoeriers, speciaal voor de kleinere zendingen in de drukke binnenstad. Uw zending leveren we droog, schadevrij en snel op de meest milieuvriendelijke manier.

Waarom kiezen voor IRIS Koeriers?

Bij IRIS Koeriers staat de klant altijd centraal. We zetten graag een aantal goede redenen voor u op een rijtje waarom u zou moeten kiezen voor ons koeriersbedrijf in Groningen:

  • Wij beschikken over meer dan dan 20 jaar ervaring in tijd- en waarde kritische zendingen in opdracht van de meest veeleisende klanten;
  • Ons proces is doelgericht, efficiënt en eenvoudig. Maar we zijn niet bang om daar vanaf te wijken, maatwerkoplossingen voor u als klant is voor ons dagelijkse kost;
  • Ons doel is altijd het vinden van de beste oplossing, voor elke zending. Hierdoor verkopen wij geen “nee”;
  • Onze koeriers zijn verzorgd, spreken Nederlands, Engels en Duits en zijn in staat op alle niveaus te communiceren. Daarnaast zijn het pure professionals die blindelings de weg weten en vaak al jaren bij ons werken;
  • Wij bouwen aan relaties, met ons personeel, maar ook met onze klanten, we zijn graag onderdeel van het succes van onze klanten.

Meer informatie ? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over een pakket versturen in Groningen of een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.