Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koeriersbedrijf Groningen

Op zoek naar een koeriersbedrijf in Groningen? Dan bent u bij IRIS Koeriers aan het juiste adres! Met een breed scala aan vervoersmiddelen staan we 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. In Groningen zijn we in de stad en in de regio daar omheen nadrukkelijk aanwezig, waardoor we altijd direct kunnen schakelen en uw zendingen snel kunnen ophalen en afleveren. Bovendien pendelen we dagelijks meerdere keren naar de Randstad, daardoor kunnen we scherpe tarieven hanteren waarvan u kunt profiteren!

Spoedzendingen

Door ons uitgebreide wagenpark en team van koeriers kunnen we altijd snel schakelen, als u een spoedzending heeft, halen we die altijd binnen een half uur op en gaan direct door naar de eindbestemming. Heeft u geen behoefte aan onze spoedservice maar is gedurende de dag snel genoeg voor u? Dan profiteert u nog steeds van de beste koeriers, maar is de zending een stuk goedkoper. Ook de volgende dag leveren is mogelijk via onze overnightservice. Nog goedkoper, maar nog steeds een zeer betrouwbare oplossing voor uw zending. In de stad beschikken we ook over fietskoeriers, speciaal voor de kleinere zendingen in de drukke binnenstad. Uw zending leveren we droog, schadevrij en snel op de meest milieuvriendelijke manier. Onze nachtkoeriers zijn actief in diverse routes maar zijn ook beschikbaar voor uw spoedopdracht midden in de nacht.

Waarom kiezen voor IRIS Koeriers?

Bij IRIS Koeriers staat de klant altijd centraal, we hebben dan ook een aantal goede redenen waarom u zou moeten kiezen voor ons koeriersbedrijf in Groningen: 

  • Meer dan 20 jaar ervaring in tijd- en waarde kritische zendingen in opdracht van de meest veeleisende klanten;
  • Ons proces is doelgericht, efficiënt en eenvoudig. Maar we zijn niet bang om daar vanaf te wijken, maatwerkoplossingen voor u als klant is voor ons dagelijkse kost;
  • We verkopen geen “nee”. We vinden altijd de beste oplossing, voor elke zending;
  • Onze koeriers zijn verzorgd, spreken Nederlands, Engels en Duits en zijn in staat op alle niveaus te communiceren. Daarnaast zijn het pure professionals die blindelings de weg weten en vaak al jaren bij ons werken;
  • Wij bouwen aan relaties, met ons personeel, maar ook met onze klanten, we zijn graag onderdeel van het succes van onze klanten.

Meer informatie over ons koeriersbedrijf in Groningen? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over IRIS Koeriers en onze diensten? Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor een fijne samenwerking. U kunt ons ook altijd eens uitproberen, we staan voor u in de startblokken!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.