Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koerier bestellen
Koerier bestellen

Staat u op het punt om een koerier te bestellen? Dan bent u bij IRIS Koeriers aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Hilversum en Groningen, waar u terecht kunt voor zowel nationale als internationale zendingen. IRIS Koeriers zorgt altijd voor een succesvolle aflevering van waardevolle en tijdkritische zendingen. Bent u benieuwd naar wat IRIS Koeriers allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Maatwerk koeriersdienst

IRIS Koeriers heeft ruime ervaring in het leveren van maatwerkoplossingen op het gebied van pakketbezorging. Wij denken dan ook altijd met u mee. Gezamenlijk bekijken we wat het beste uitkomt in uw situatie en wat uw wensen zijn, zo komen wij tot een optimale koeriersdienst. U kunt aan de volgende maatwerkdiensten denken:

  • Grootschalige distributie van POS materiaal;
  • Boderoutes;
  • Postkamer;
  • Nachtdistributie.

Laat uw pakket versturen door IRIS Koeriers

Wilt u een pakket versturen binnen Nederland? IRIS Koeriers beschikt over een uitgebreid wagenpark, waardoor wij in heel Nederland dagelijks te vinden zijn. Daarnaast bieden wij u uitgebreide locatie- en aanleveringsinformatie, doordat onze auto’s altijd voorzien zijn van plaatsbepalingssystemen. Zo weet u precies waar uw pakket zich bevindt en wanneer deze daadwerkelijke is afgeleverd.

Naast nationale zendingen, kunt u ook een koerier van IRIS Koeriers bestellen voor een internationale zending. Door de samenwerking met zorgvuldig uitgekozen partners, profiteert u altijd van scherpe tarieven. Bij IRIS Koeriers heeft u altijd te maken met één partij voor al uw zendingen! Heeft u vragen over een zending? Dan komt u bij onze planners terecht, zij zullen u voorzien van een passend antwoord.

Een koerier bestellen? Neem direct contact op

Wilt u meer informatie over wat IRIS Koeriers voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op! Staat u op het punt om een koerier te bestellen? Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het gemak van de service van IRIS Koeriers.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.