Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Sneltransport

Sneltransport

Waar reguliere koeriers overdag voor u klaarstaan is IRIS Koeriers 24 uur per dag bereikbaar en 365 dagen per jaar beschikbaar. Bovendien zijn wij binnen 20 minuten onderweg met uw zending. Door de overnight zendingen hoeft u niet te wachten tot het aanbreken van de morgen en kan uw pakket zelfs in de ochtend zijn bestemming al bereiken. Omdat wij tijdens het verzenden van pakketten tijd besparen op elk vlak, geven wij een nieuwe dimensie aan sneltransport. Hoe wij vorm geven aan de diensten die wij verlenen bespreken wij als volgt.

Sneltransport uitbesteden aan IRIS Koeriers

U doet goed aan het uitbesteden van transport aan een professional wanneer u deze met spoed wilt verzenden. IRIS Koeriers maakt gebruik van verschillende vervoersmiddelen, systemen en partners om uw pakket zo snel mogelijk te kunnen verzenden. Wilt u uw zending afleveren in de stad? Dan kan het efficiënter zijn om met koeriersfietsen en koeriersbrommers te gaan en daarom maken deze ook deel uit van de vervoersmiddelen die wij gebruiken. Voor nationale en internationale zendingen kunnen wij gebruik maken van ons eigen wagenpark. Voor internationale zendingen die wij buiten Europa leveren maken wij gebruik van gerenommeerde partnerkoeriers.

Koeriersdienst die met spoed levert zonder kwaliteit uit het oog te verliezen

Dat wij een snelle koeriersdienst zijn zegt niets over de zorgvuldigheid waarmee wij te werk gaan. Behalve dat wij ons kenmerken door snelheid is onze dienstverlening er tevens op ingericht om uw pakket met zorg te behandelen. Wij beschikken namelijk over expertise op gebied van waarde en tijd kritische zendingen. De farmaceutische sector, industrietechniek, juridische sector en kunstbranche vallen onder de clientèle dat wij bedienen en hebben vertrouwen getoond in onze dienstverlening. Heeft u speciale wensen? Daar geven wij graag gehoor aan. Wij leveren namelijk ook maatwerk.

Neem contact met ons op!

Nationale- en internationale sneltransport wordt beide verzorgd door IRIS Koeriers. Wij zijn expert op het gebied van waardevolle en tijd kritische zendingen en verzorgen deze graag voor u. Mocht u interesse hebben in onze dienstverlening, vraag dan een offerte aan! Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan door middel van het contactformulier.

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.