Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Groot pakket versturen

Groot pakket versturen

Bent u van plan om een groot pakket te versturen? De inhoud doet u wellicht besluiten de taak uit handen te geven aan een gerenommeerd koeriersbedrijf dat bewezen heeft pakketten discreet en met zorg te verzenden. IRIS Koeriers staat in menig sector bekend als een koerier welke waardevolle zendingen met spoed kan verzenden. Dit doen wij onder andere in de farmaceutische, juridische en industriële sector, maar ook opdrachtgevers in de kunst behoren tot onze klantenkring. In de meeste gevallen speelt tijd of waarde een rol in het zendingsproces en verleent IRIS Koeriers zich uitstekend om de taak op zich te nemen. Graag informeren wij u over ons dienstenpakket.

Zowel nationale- als internationale verzending van uw grote pakket

Of u nu een groot pakket wilt versturen binnen Nederland of naar het buitenland, voor ons is het de dagelijkse gang van zaken. Met een uitgebreid wagenpark ter beschikking rijden wij indien gewenst tot ver buiten de Nederlandse grenzen (wel binnen Europa) om uw pakket af te leveren. Daarnaast werken wij met zorgvuldig uitgekozen partners samen om uw pakket daarbuiten af te leveren. Tot onze services behoren directe spoedzendingen, overnight zendingen en same-day zendingen.

Overige wensen die wij voor u verzorgen

Wanneer u een groot pakket wilt verzenden zijn er naar alle waarschijnlijkheid nog andere wensen die u gerealiseerd wilt hebben. De eigenschappen van een groot pakket vragen hierom. De kans is groot dat ook de waarde van het pakket hoger ligt dan een regulier pakket en daarom is uitgerekend zorgvuldigheid een belangrijke factor waaraan voldaan moet worden. Daarnaast kunnen wij behalve het versturen van een groot pakket deze ook persoonlijk overhandigen, installeren of eventuele instructies doorgeven.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Wilt u een offerte aanvragen? Ook dat kan. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!

Offerte IRIS Koeriers

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.