Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Breekbaar pakket versturen

Bent u van plan om een breekbaar pakket te versturen? Wij begrijpen dat u zekerheid wilt dat uw breekbare pakket volledig aankomt op plaats van bestemming. IRIS Koeriers staat bekend als een koerier welke waardevolle zendingen met spoed kan verzenden. Wij kunnen uw pakket dezelfde dag nog vervoeren. Daarnaast onderscheiden wij ons door spoedzendingen, overnight zendingen, en same-day zendingen. Dit doen wij onder andere in de farmaceutische, juridische en industriële sector, maar ook opdrachtgevers in de kunst behoren tot onze klantenkring. Kortom, wij vervoeren uw pakket snel, uw pakket komt te allen tijde veilig aan op de plaats van bestemming, en geen klus is ons te gek. Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar.

Verzending van uw breekbare pakket

U kunt uw breekbare pakket zowel binnen Nederland of naar het buitenland versturen via ons. Dit is voor ons de dagelijkse gang van zaken. We hebben een uitgebreid wagenpark ter beschikking. Hiermee rijden wij indien gewenst tot ver buiten de Nederlandse grenzen (wel binnen Europa) om uw pakket af te leveren. Daarnaast werken wij met zorgvuldig uitgekozen partners samen om uw pakket daarbuiten af te leveren.

Wanneer u een breekbaar pakket verstuurt zijn er naar alle waarschijnlijkheid nog andere wensen die u gerealiseerd wilt hebben. De eigenschappen van een breekbaar pakket vragen hier vaak om. De kans is groot dat ook de waarde van het pakket hoger ligt dan een regulier pakket en daarom is uitgerekend zorgvuldigheid een belangrijke factor waaraan voldaan moet worden. Ook kunnen wij behalve het versturen van een groot pakket deze ook persoonlijk overhandigen, installeren of eventuele instructies doorgeven.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer weten over het versturen van een breekbaar pakket of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag en kijken samen met u hoe wij uw probleem op kunnen lossen.

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.