Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Spoedtransport Groningen

Heeft u een pakket dat u met spoedtransport moet verzenden in Groningen? Iris Koeriers is de ideale partner die u hierbij helpt. Wij garanderen binnen 1 uur het pakket bij u op te halen en daarna direct naar de bestemming te brengen. Met een breed scala aan vervoersmiddelen staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Tevens heeft de spoedkoerier service in Groningen veel ervaring met de farmaceutische industrie waaronder ziekenhuizen en apotheken. Zo werken wij bijvoorbeeld veel samen met het Universitair Medische Centrum.

Spoedtransport op maat

Wanneer wij een spoedtransport uitvoeren zorgen wij er niet alleen voor dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is, maar ook dat deze netjes en secuur wordt afgeleverd. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij dit kunnen realiseren. Ook wanneer u speciale of specifieke wensen heeft met betrekking tot de aflevering van uw zending kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee en staan voor u klaar!

IRIS Koerierdiensten Hilversum

IRIS Koeriers staat graag voor u klaar

U als klant staat bij IRIS Koeriers altijd centraal, met ruime ervaring kunnen wij u altijd op de juiste manier van dienst zijn. Ons proces is doelgericht, efficiënt en eenvoudig. Maar toch bieden wij u altijd maatwerkoplossingen wanneer dit van ons gevraagd wordt. Wij zijn al ruim 20 jaar te vinden in onze drie vestigingsplaatsen Amsterdam, Hilversum en Groningen, en hebben dan ook een groot klantenbestand opgebouwd. Ons doel is om te bouwen aan relaties, zowel met ons personeel als met u als klant, wij zijn graag onderdeel van het succes!

Spoedtransport in Groningen laten uitvoeren? Neem contact op!

Wilt u een spoedtransport laten uitvoeren in Groningen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.