Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Spoedkoerier Groningen

Heeft u een pakket dat u met spoed moet verzenden? Dan bent u bij de spoedkoerier van IRIS Koeriers in Groningen aan het juiste adres! Wij garanderen binnen 1 uur het pakket bij u op te halen en daarna direct naar de bestemming te brengen. Met een breed scala aan vervoersmiddelen staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Tevens heeft de spoedkoerier service in Groningen veel ervaring met de farmaceutische industrie waaronder ziekenhuizen en apotheken. Zo werken wij bijvoorbeeld veel samen met het Universitair Medische Centrum.

Spoedkoerier service voor ontbrekende onderdelen

Het kan wel eens voorkomen dat een monteur niet verder kan met zijn werk, omdat bepaalde onderdelen, materialen of gereedschappen ontbreken. Wanneer de machines niet kunnen draaien, omdat een onderdeel gemist wordt, kun u de spoedkoerier van IRIS Koeiers in Groningen benaderen. Onze koeriers staan 24/7 voor u klaar en zullen ervoor zorgen dat uw onderdeel zo snel mogelijk op de juiste locatie terecht komt. Schade door stilstand beperken wij tot het minimum!

IRIS Koerierdiensten Hilversum

IRIS Koeriers staat graag voor u klaar

U als klant staat bij IRIS Koeriers altijd centraal, met ruime ervaring kunnen wij u altijd op de juiste manier van dienst zijn. Ons proces is doelgericht, efficiënt en eenvoudig. Maar toch bieden wij u altijd maatwerkoplossingen wanneer dit van ons gevraagd wordt. Wij zijn al ruim 20 jaar te vinden in onze drie vestigingsplaatsen Amsterdam, Hilversum en Groningen, en hebben dan ook een groot klantenbestand opgebouwd. Ons doel is om te bouwen aan relaties, zowel met ons personeel als met u als klant, wij zijn graag onderdeel van het succes!

Meer weten over de spoedkoerier in Groningen? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de spoedkoerier service van IRIS Koeriers in Groningen? Of wilt u meer weten over onze koeriersdienst? Neem gerust contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.