Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Pakket versturen naar het buitenland

Wanneer u een pakket wilt versturen naar het buitenland doet u dat natuurlijk via Iris Koeriers. Iris Koeriers is een snelle en betrouwbare koerier die uw zending zonder problemen naar het buitenland verstuurd. Vanuit Amsterdam, Groningen en Hilversum versturen wij als koerier uw pakket naar het buitenland. Indien gewenst reizen wij af naar een ander werelddeel om uw zending af te leveren. Wij zijn gespecialiseerd in het afleveren van waardevolle en tijd kritische zendingen. Iris Koeriers is de ideale partner voor het afleveren van uw pakket in het buitenland.

Snelle en betrouwbare levering in het buitenland

Wanneer wij een pakket naar het buitenland versturen zorgen wij er niet alleen voor dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is, maar ook dat deze netjes en secuur wordt afgeleverd. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij dit kunnen realiseren. Ook wanneer u speciale of specifieke wensen heeft met betrekking tot de aflevering van uw zending kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee en staan voor u klaar!

Service op maat

Kiezen voor Iris Koeriers staat voor een zending naar buitenland versturen zonder problemen. Wij voeren maatwerk uit en houden rekening met al uw wensen. Binnen Europa kunnen wij uw pakket zelf afleveren aan de hand van ons eigen wagenpark. Indien gewenst leveren wij uw pakket persoonlijk af. Spoedservice, overnight-service en same-day service leveren wij 365 dagen per jaar en u kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in de diensten van IRIS Koeriers, of wilt u meer informatie? U kunt hier een offerte aanvragen en contact opnemen doet u door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar, en zullen zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.

test