Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Pakket versturen met spoed

Wanneer u een pakket met spoed moet versturen kan dit zorgen voor veel stress. Wanneer u Iris Koeriers inschakelt voor het versturen met spoed kunt u de stress vergeten. Wij garanderen binnen 1 uur het pakket bij u op te halen en daarna direct naar de bestemming te brengen. Met een breed scala aan vervoersmiddelen staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Altijd op de hoogte van uw zending

Wij beseffen dat een spoedklus vooral draait om het zo snel mogelijk afleveren van de zending op de afgesproken plek. Wij verliezen echter de kwaliteit niet uit het oog. Of het nu een brief of een groot product is dat verzonden moet worden, wij nemen het voor onze rekening. Om u een zeker gevoel te geven kunt u uw zending ten alle tijden volgen. Wanneer wij de zending bij u ophalen krijgt u van ons een code waarmee u altijd en overal kunt zien waar uw zending zich bevindt.

IRIS Koeriers Spoedzendingen Amsterdam

Wij staan voor u klaar!

U als klant staat bij IRIS Koeriers altijd centraal, met ruime ervaring kunnen wij u altijd op de juiste manier van dienst zijn. Ons proces is doelgericht, efficiënt en eenvoudig. Maar toch bieden wij u altijd maatwerkoplossingen wanneer dit van ons gevraagd wordt. Wij zijn al ruim 20 jaar te vinden in onze drie vestigingsplaatsen Amsterdam, Hilversum en Groningen, en hebben dan ook een groot klantenbestand opgebouwd. Ons doel is om te bouwen aan relaties, zowel met ons personeel als met u als klant, wij zijn graag onderdeel van het succes!

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in het versturen van een pakket met spoed via IRIS Koeriers? Of wilt u meer weten over onze koeriersdienst? Neem gerust contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.