Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koeriersdienst internationaal

Koeriersdienst internationaal

Grenzen vervagen en consumenten worden wereldwijd blootgesteld aan producten die overal vandaan komen. De 21e eeuw brengt vervagende grenzen met zich mee en dus is het belangrijker dan ooit om daar op in te spelen. Echter moeten zendingen nog steeds de grens over gaan. Een internationale koeriersdienst stelt u in staat om zendingen op spoedige en zorgvuldige wijze te bezorgen in het buitenland.

Als internationale koeriersdienst kunnen wij uw zending zowel binnen als buiten Europa. Graag informeren wij u over onze diensten, die tot ver buiten Nederland reiken!

Fietsen, rijden en vliegen om een zending te bezorgen

IRIS Koerierdiensten Hilversum

Om een zending zo snel mogelijk bij u op te halen en vervolgens te bezorgen, dient er rekening gehouden te worden met factoren als verkeersdrukte en snelheid van vervoer. Om onze beloftes na te kunnen komen, laten wij ons daarom door niets beperken. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid wagenpark en betrouwbare partners waarmee wij zendingen overal ter wereld kunnen bezorgen.

Binnen Europa kunnen wij uw zending zelf afleveren. Buiten Europa werken wij nauw samen met betrouwbare partners om uw zendingen zo snel mogelijk af te kunnen leveren. Tenslotte hebben wij on-board koeriers in ons midden die zendingen persoonlijk af kunnen leveren!

Koeriersdienst internationaal: De tarieven

Door ons grote klantenbestand en aantal opdrachten dat wij binnen halen zijn wij in staat om scherpe prijzen aan te bieden voor onze internationale zendingen. Dat wij onze diensten tegen scherpe prijzen aanbieden wilt natuurlijk niet zeggen dat u ergens op in moet leveren. Sterker nog, wij kunnen maatwerk leveren waarmee u zeker bent dat uw zendingen volledig naar wens uitgevoerd worden.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze internationale koeriersdienst of een van onze andere diensten? Vraag dan een offerte aan. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.