Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koerier service

Een koerier service die locaties heeft in alle uithoeken van het land om pakketten snel af te kunnen leveren. Vanuit de vestigingen Hilversum, Amsterdam en Groningen slagen wij erin om een zo volledig mogelijke koeriersdienst aan te bieden. De strategie die hierachter zit maakt ons bij uitstek dé koerier voor ondernemers. Dat resulteert in een altijd succesvolle aflevering van waardevolle en tijd kritische zendingen. Hoe wij te werk gaan? Dat lichten wij maar al te graag toe!

Welke koeriersdiensten vanuit Amsterdam, Hilversum en Groningen?

IRIS Koeriers biedt een alomvattend dienstpakket dat binnen iedere industrie de gewenste resultaten oplevert. Bij het uitvoeren van iedere dienst staat voorop dat wij ervoor zorgen dat uw pakket zo snel en veilig mogelijk aan komt op de plaats van bestemming. Wij fungeren zowel in binnen– als buitenland  en handelen hiervoor grote hoeveelheden zendingen af. Voor de internationale zendingen werken wij samen met zorgvuldig uitgekozen partners. Voor de nationale zendingen en zendingen binnen Europa geldt dat wij deze met ons eigen wagenpark afleveren. Bijzondere wensen? Wij hebben ruime ervaring in maatwerk.

Kwaliteit staat te allen tijde voorop bij de beste koerier service in Nederland

De koeriersdienst IRIS Koeriers bestaat in haar huidige vorm sinds 2007, voortgekomen uit meerdere koeriersbedrijven waar wij al sinds 1997 actief in zijn. Met een rugzak vol ervaringen hebben wij ons verder kunnen ontwikkelen tot de koerier die wij vandaag de dag zien. Wij kenmerken ons door kwaliteit en investeren onder meer in capaciteit en beschikbaarheid van onze eigen mensen en vervoersmiddelen om dit mogelijk te maken. Daarbij houden wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook in gedachten. Ons complete wagenpark is dan ook niet ouder dan twee jaar en voldoet compleet aan de Euro 6 norm. Tenslotte worden alle handzame zendingen zoveel mogelijk door onze fietskoeriers uitgevoerd.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bent u voor uw bedrijfsactiviteiten afhankelijk van een koerier die weet wat u nodig heeft? Zoek dan niet verder, IRIS Koeriers komt altijd haar afspraken na. U kunt dat op ons woord geloven! Wij nodigen u dan ook graag uit om ons vrijblijvend te testen. Vraag een offerte aan of neem bij vragen contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.