Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koerier Hilversum

Op zoek naar een betrouwbare koerier in Hilversum? Dan bent u bij IRIS Koeriers aan het juiste adres. Wij zijn de perfecte partner voor al uw koeriersdiensten in de regio Hilversum. Dit betekent dat wij altijd zorgen voor en succesvolle aflevering van uw zendingen. Wij vertellen u dan ook graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij bieden.

Koeriersdiensten op maat

IRIS Koeriers biedt een compleet pakket aan diensten dat binnen iedere industrie de gewenste resultaten oplevert. Bij het uitvoeren van iedere dienst staat voorop dat wij ervoor zorgen dat uw pakket zo snel en veilig mogelijk aan komt op de plaats van bestemming.

Wij fungeren zowel in binnen– als buitenland en handelen hiervoor grote hoeveelheden zendingen af. Voor de internationale zendingen werken wij samen met zorgvuldig uitgekozen partners. Voor de nationale zendingen en zendingen binnen Europa geldt dat wij deze met ons eigen wagenpark afleveren. Bijzondere wensen? Wij hebben ruime ervaring in het leveren van maatwerk.

Koerier in de mediastad Hilversum

In Hilversum is IRIS Koeriers dé koerierdienst in de wereld van radio en TV. We hebben een vestiging op het Mediapark en zijn de huiskoerier van vele bewoners van dat Mediapark. Op het Mediapark in Hilversum hebben wij als enig koeriersbedrijf onbeperkt toegang tot alle gebouwen, omroepen en productiebedrijven.

IRIS Koerierdiensten Hilversum

Waarom kiezen voor Iris Koeriers?

Bij IRIS Koeriers streven wij altijd naar een zo snel mogelijke levering van uw zending. Uiteraard zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze dienst niet ten koste gaat van de snelheid. Met al ruim 20 jaar ervaring in tijd- en waarde kritische zendingen kunnen wij iedere klant van dienst zijn. Wij zullen altijd zoeken naar de beste oplossing en verkopen dan ook geen “nee”. Bij IRIS Koeriers bent u in goede handen wanneer het aankomt op het versturen van pakketjes!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze koerier in Hilversum of over onze andere diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact met ons op! Wij staan voor u klaar en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.

test