Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koerier Groningen

IRIS Koeriers, uw koerier in GroningenIris Koeriers

IRIS Koeriers is de koerier in Groningen. Wij bezorgen uw zending zorgvuldig en snel, want wij weten dat uw zending voor zowel u als uw ontvanger belangrijk is. Daarom bezorgen wij uw pakket met beleid. Doordat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van waardevolle en kritische zendingen, kunt u er op vertrouwen dat onze koeriers uw pakket veilig laat aankomen bij de ontvanger.

Spoedkoerier Groningen

Snelle service nodig bij het verzenden van uw pakket? Kies dan voor onze spoedservice. Wij staan alle dagen voor u klaar. Wij rijden dagelijks met 8 koeriers in Groningen. Daarnaast hebben wij dagelijks pendels naar de Randstad. Bij IRIS Koeriers kunt uw zowel overdag als ’s nachts uw pakket laten verzenden. Wij hebben drie services waar u gebruik van kunt maken:

  1. Overnight service;
  2. Same-Day service;
  3. Spoedservice.

Internationale koeriersdienst

Onze dienstverlening houdt niet op bij de Nederlandse grenzen, want wij verzenden zowel nationaal als internationaal. Moet uw pakket in de buurt blijven? Wij denken graag aan het milieu en zetten daarom onze fiets- en brommerkoeriers in. Moet uw pakket buiten Nederland zijn? Dan bezorgt onze koerier dit pakket zelf of het wordt overgedragen aan een van onze geselecteerde partners. Natuurlijk blijven wij de zending voor u volgen. U kunt zelf ook uw zending blijven volgen via het Track & Trace systeem waarvoor wij u aanmelden.

Maatwerk

Omdat wij, IRIS Koeriers, veel waarde hechten aan onze afspraken met klanten, investeren wij in capaciteit en bereikbaarheid. Wij maken gebruik van onze eigen koeriers en vervoer, zodat we altijd onze afspraken nakomen. Hierdoor leveren wij kwaliteit. Ook als u kiest voor maatwerk!

Offerte IRIS Koeriers

Neem contact met ons op

Vragen of zendingen die wij voor u kunnen versturen? Vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u graag!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.