Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koerier buitenland

Pakket versturen naar het buitenland

Iris Koeriers is een snelle en betrouwbare koerier die uw zending zonder problemen naar het buitenland verstuurd. Vanuit Amsterdam, Groningen en Hilversum versturen wij als koerier uw pakket naar het buitenland. Indien gewenst reizen wij af naar een ander werelddeel om uw zending af te leveren. Onze expertise vindt u terug in het afleveren van waardevolle en tijd kritische zendingen. Ongeacht de eisen die u heeft kunt u ons blindelings vertrouwen op het afleveren van uw pakket in het buitenland.

De ideale partner voor belangrijke zendingen

Omdat wij met uiterste zorgvuldigheid onze diensten verlenen, zijn wij in trek bij bedrijven die met dezelfde visie opereren. Wij zijn daarom vertrouwd partner van bedrijven die actief zijn in onder meer de industrietechniek, kunst, juridische– en farmaceutische sector. Zij rekenen op ons, omdat er sprake is van een zending die kwetsbaar is of persoonlijk afgeleverd moet worden en absoluut niet kwijt kan raken. Daarom werken wij enkel samen met zorgvuldig uitgekozen partners en kunnen wij scherpe tarieven bieden omdat wij dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen afhandelen.

Services en maatwerk

Kiezen voor Iris Koeriers staan voor een zending naar buitenland versturen zonder problemen. Wij voeren maatwerk uit en houden rekening met al uw wensen. Binnen Europa kunnen wij uw pakket zelf afleveren aan de hand van ons eigen wagenpark. Indien gewenst leveren wij uw pakket persoonlijk af. Spoedservice, overnight-service en same-day service leveren wij 365 dagen per jaar en u kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in de diensten van IRIS Koeriers? Binnen iedere branche waarvoor wij werken is bekend dat wij altijd op tijd zijn en betrouwbare diensten leveren. U kunt ons vrijblijvend uittesten en wij laten u zelf ervaren dat wij onze afspraken altijd nakomen! U kunt hier een offerte aanvragen en contact opnemen doet u door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.

test