Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Internationale koeriersdienst voor ondernemers

Internationale koeriersdienst voor ondernemers

Grenzen vervagen en consumenten worden wereldwijd blootgesteld aan producten die overal vandaan komen. De 21e eeuw brengt vervagende grenzen met zich mee en als ondernemer is het belangrijker dan ooit om daar op in te spelen. Echter moeten zendingen nog steeds de grens over gaan. Een internationale koeriersdienst stelt ondernemers in staat om zendingen op spoedige en zorgvuldige wijze te bezorgen. De kritische consument stelt vandaag de dag een hoop eisen aan onder andere transport en om daaraan te kunnen voldoen is een betrouwbare partner nodig. Als internationaal spoedkoerier in Nederland dienen wij als koeriersdienst voor Europa maar ook voor landen die daar buiten liggen. Graag informeren wij u over onze diensten, die tot ver buiten Nederland reiken!

Fietsen, rijden en vliegen om een zending te bezorgen

Om een zending z.s.m. op te kunnen halen en bezorgen, dient er rekening gehouden te worden met factoren als verkeersdrukte en snelheid van vervoer. Om onze beloftes na te kunnen komen, laten wij ons daarom door niets beperken. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid wagenpark en betrouwbare partners waarmee wij zendingen overal ter wereld kunnen bezorgen. Binnen Europa kunnen wij uw zending zelf afleveren, echter werken wij samen met betrouwbare partners om een zending ook daarbuiten af te kunnen leveren. Tenslotte hebben wij on-board koeriers in ons midden die zendingen persoonlijk af kunnen leveren! Wij hebben velen verschillende diensten m.b.t. internationale zendingen.

De tarieven van een internationale koeriersdienst voor ondernemers

Met dank aan een groot klantenbestand dat bestaat uit tevreden klanten en veel opdrachten kan IRIS Koeriers haar diensten tegen gunstige tarieven aanbieden. Omdat ondernemers er baat bij hebben om de kosten laag te houden sluit onze werkwijze daar uitstekend op aan. Dat wij onze diensten tegen lage prijzen aanbieden wilt niet zeggen dat u ergens op in moet leveren. Sterker nog, wij kunnen maatwerk leveren waarmee u zeker bent dat uw zendingen volledig naar wens uitgevoerd worden. Wij gaan zowel letterlijk als figuurlijk ver om de kwaliteit te leveren die u van ons wenst!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze diensten? Dan kunt u een offerte aanvragen. Bent u er nog niet helemaal over uit? Graag komen wij dan met u in contact om uw wensen door te spreken. Contact opnemen doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij zullen uw vragen z.s.m. beantwoorden. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.