Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Express koeriersdienst

Iris Koeriers heeft een speciale express koeriersdienst voor waardevolle zendingen die snel moeten worden uitgevoerd. Onze kernwaarden zijn snelheid en betrouwbaarheid. Wij maken dan ook gebruik van ons eigen wagenpark en beschikken over een breed netwerk bestaande uit zorgvuldig uitgekozen partners. Op deze manier kunnen pakketten binnen een kort tijdsbestek zowel in binnen– en buitenland geleverd worden. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Express koeriersdienst op maat

Onze express koeriersdienst stelt kwaliteit boven kwantiteit. Het is voor ons belangrijk om zo veel mogelijk zendingen naar tevredenheid af te leveren.

Dit doen wij door u tijdens de zending op de hoogte te houden en wij uw zendingen ook persoonlijk afleveren. Wij leveren dus maatwerk om zo gehoor te kunnen geven aan al uw wensen! Wanneer u kiest voor Iris Koeriers, kiest u voor kwaliteit. Door onze persoonlijke aanpak hebben wij al vele tevreden klanten geholpen. Neem direct contact met ons op!

Onze werkwijze in binnen- en buitenland

Zoals gezegd leveren wij maatwerk op kwalitatief hoog niveau. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij niet alleen afhankelijk van ons, maar ook van onze partners. Wanneer u bijvoorbeeld een pakket in een ander land of zelfs continent af wilt laten leveren, maken wij gebruik van ons netwerk.

Door vanuit eigen land al een strakke planning te hanteren kan er tijd bespaard worden. Onze planners werken samen met express chauffeurs om de meest optimale route uit te stippelen. Daarnaast maken wij gebruik van ons eigen wagenpark voor zendingen die hun bestemming binnen Europa hebben. Zo nemen wij het heft in eigen handen en kunnen dan ook meteen de weg op. Voor zendingen buiten Europa werken wij samen met gerenommeerde koeriers.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze express koeriersdienst? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.