Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
IRIS Koerierdiensten Hilversum
Express koerier

Express koerier

Bent u actief in een branche waar waardevolle en tijd kritische zendingen de norm zetten? Naar alle waarschijnlijkheid is een betrouwbare express koerier dan meer dan welkom. In een ideaal scenario maakt deze gebruik van een eigen wagenpark en beschikt deze over een breed netwerk bestaande uit zorgvuldig uitgekozen partners. Op deze manier kunnen pakketten binnen een kort tijdsbestek zowel in binnen– en buitenland geleverd worden. Waar u op moet letten bij het aanstellen van een koeriersdienst delen wij graag met u.

Tijd besparen op ieder moment van de zending

Om kwalitatieve dienstverlening te kunnen verlenen zijn koeriers niet alleen afhankelijk van zichzelf, maar ook van andere koeriersdiensten. Bijvoorbeeld voor het bezorgen van pakketten in een ander continent. Door vanuit eigen land al een strakke planning te hanteren kan er tijd bespaard worden. Onze planners werken samen met express chauffeurs om de meest optimale route uit te stippelen. Daarnaast maken wij gebruik van ons eigen wagenpark voor zendingen die hun bestemming binnen Europa hebben. Zo nemen wij het heft in eigen handen en kunnen dan ook meteen de weg op. Voor zendingen buiten Europa werken wij samen met gerenommeerde koeriers.

Een snelle express koerier zonder in te leveren op kwaliteit!

Alleen een express koerier gezocht? Dan heeft u voldoende keuze. IRIS Koeriers stelt kwaliteit echter boven kwantiteit wat niet altijd vanzelfsprekend is. Ons doel is naast het afleveren van een zo groot mogelijk aantal zendingen om deze ook naar tevredenheid af te leveren. Naast dat wij u tijdens het versturen van de zending op de hoogte houden kunnen wij uw zendingen ook persoonlijk afleveren. Tenslotte leveren wij maatwerk om zo gehoor te kunnen geven aan al uw wensen! Zeker weten dat u de goede voor u heeft? U kunt ons en andere koeriersdiensten (indien zij dit toestaan) uittesten.

Neem contact op voor meer informatie over onze dienstverlening!

Heeft u vragen m.b.t. onze dienstverlening? Schroom dan niet om contact op te nemen. Een verzending op maat of spoedzending? Vraag hieronder uw offerte aan. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!

Offerte IRIS Koeriers

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.