Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Spoedkoerier

Als spoedkoerier zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en 365 dagen per jaar beschikbaar. Wij begrijpen als geen ander dat er bij een spoedklus direct gehandeld moet worden. Wij streven ernaar om onze tijd zo efficiënt mogelijk te benutten. Door de mogelijkheid van onze zogenoemde overnight zendingen hoeft u niet te wachten tot het aanbreken van de morgen en kan uw pakket zelfs in de ochtend zijn bestemming al bereiken. Omdat wij tijdens het verzenden van pakketten tijd besparen op elk vlak, kunnen wij uw zending zo snel mogelijk op plek van bestemming afleveren. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen.

IRIS Koerierdiensten Hilversum

De ideale partner voor uw spoedzending

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare spoedkoerier bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken gebruik van verschillende vervoersmiddelen, systemen en partners om uw pakket zo snel mogelijk te kunnen verzenden. Wilt u uw zending afleveren in de stad? Dan kan het efficiënter zijn om met fietsen en brommers te gaan. Daarom maken deze ook deel uit van de vervoersmiddelen die wij gebruiken. Voor nationale en internationale zendingen kunnen wij gebruik maken van ons eigen wagenpark. Voor internationale zendingen die wij buiten Europa leveren maken wij gebruik van gerenommeerde partnerkoeriers.

Snelle en zorgvuldige service

Ondanks dat wij uw zending zo snel mogelijk willen bezorgen, zorgen we er tegelijkertijd voor dit niet gaat lijden onder de kwaliteit van onze dienstverlening. Wat voor pakket u ook wilt versturen, bij ons kan het. Het ene pakket heeft soms meer zorg nodig dan een andere. Hier houden wij uiteraard rekening mee.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze spoedkoerier of heeft u interesse in een van onze andere services? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door middel van het contactformulier. Wilt u direct een zending versturen?Vraag dan een offerte aan!

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.