Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Pakket verzenden in Hilversum

Wilt u een pakket verzenden in de omgeving Hilversum? Kies dan voor Iris Koeriers! Onze koeriers hebben jarenlange ervaring en bieden daarom het totaalpakket aan! Wij zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig verzenden van pakketten. Wij kunnen dan ook uw pakketten met spoed verzenden en bezorgen. Laat uw pakket direct bezorgen door Iris Koeriers uit Hilversum. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wanneer u uw pakket laat verzenden door ons heeft u te maken met vele voordelen, namelijk:

  • Altijd te bereiken. U kunt altijd contact met ons opnemen;
  • Zeer betrouwbaar. Wij houden ons altijd aan de gemaakte afspraken;
  • Zeer goed trackrecord (prestaties van de vakkundige koeriers!);
  • Expert in waarde- en tijdskritische zendingen.

Waarom kiezen voor Iris Koeriers?

Bij Iris Koeriers streven wij altijd naar een zo snel mogelijke levering van uw zending. Uiteraard zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze dienst niet ten koste gaat van de snelheid. Met al ruim 20 jaar ervaring in tijd- en waarde kritische zendingen kunnen wij iedere klant van dienst zijn. Wij zullen altijd zoeken naar de beste oplossing en verkopen dan ook geen “nee”. Bij Iris Koeriers bent u in goede handen wanneer het aankomt op het versturen van pakketjes!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over pakket verzenden in Hilversum of over onze andere diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact met ons op! Wij staan voor u klaar en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Volg ons ook op Facebook!

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.