Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koeriersdienst Roden

Koeriersdienst Roden

Heeft u een zending voor een koeriersdienst of een pakket liggen die met beleid verzonden moet worden? Natuurlijk wilt u dat uw zending zo snel en betrouwbaar mogelijk wordt verzonden naar de eindlocatie. IRIS Koeriers begrijpt dit en zorgt dat dit gedaan wordt. Daarbij kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring met waardevolle en kritische zendingen. Wij maken met u een afspraak en houden ons daar aan!

Koeriersdienst voor spoed

IRIS Koeriers is 24 uur per dag bereikbaar. Met een breed aanbod aan vervoersmiddelen kunnen wij zowel dezelfde dag als de volgende ochtend bezorgen. Ook voor spoed hoeft u niet verder te zoeken. Omdat wij 24 uur per dag voor u klaar staan zal onze koerier direct beginnen met uw bestelling. Zo weet u zeker dat uw zending zo snel mogelijk zijn bestemming bereikt.

IRIS Koeriers: een betrouwbare koeriersdienst die zich onderscheid in

  • Specialisatie op het gebied van waarde en tijdkritische zendingen;
  • Optimale bereikbaarheid, 24 uur per dag, 7 dagen per week;
  • Het nakomen van afspraken;
  • Een uitstekende trackrecord.

Een koerier van Roden tot internationaal

De koeriers van IRIS koeriers zorgen ervoor dat uw pakketten zowel in uw stad als internationaal snel en met beleid verzonden worden. Omdat wij ernaar streven om op een effectieve en milieuvriendelijke manier uw kleinere zendingen in de stad snel af te halen en te bezorgen maken de koeriers gebruik van fiets- en brommerkoeriers.

Binnen Europa rijden wij, indien gewenst, zelf of dragen wij uw pakket over aan een van onze zorgvuldig geselecteerde partners. De zending zijn te allen tijden voor u te volgen via ons Track & Trace systeem.

Koerierswerk is maatwerk

Heeft u een logistieke- of distributievraag die buiten reguliere koeriersdiensten vallen? Dan denken wij graag met uw mee voor een prettig oplossing. Met onze ervaring met vaste lijndienst en interne poststromen kunnen wij u gemakkelijk voorzien van een goede oplossing. We hebben al ervaring met onder andere:

  • Opzetten van boderoutes;
  • Storingsdienst voor diverse apparatuur;
  • Nachtdistributie;
  • Eenmalige distributie van promotiemateriaal.

Volg ons ook op Facebook!

Offerte IRIS Koeriers

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.