Waarde en/of tijdkritische zendingen?
0800 - 4747777
Koeriersdienst Hilversum
Koerier Leek

Koerier in Leek? Direct verzonden

Wat u ook wilt verzenden, uw pakket of zending is altijd belangrijk voor u en voor de ontvanger. Zo zal IRIS Koeriers ook met uw pakket omgaan: met beleid en op betrouwbare wijze. Door onze jarenlange ervaring met zowel waardevolle als kritische zendingen kunt u er op vertrouwen dat de koerier uw pakket veilig en netjes laat aankomen bij de ontvanger. Door onze bereikbaarheid, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, weet u zeker dat uw zending zo snel mogelijk de bestemming bereikt.

Snelle koeriersdienst, dag en nacht

Bij IRIS Koeriers kunt u uw pakket zowel ’s nachts als overdag laten verzenden. Heeft u een spoedzending? Ook dat is geen enkel probleem! Wij helpen u graag bij:

  • Same-Day service

IRIS Koeriers zorgt ervoor dat uw zending dezelfde dag nog wordt afgeleverd.

  • Overnight service

IRIS Koeriers haalt de zending vandaag bij u op, en zorgt dat deze morgen bezorgd wordt.

  • Spoedservice

Bij een spoedservice rijden wij direct. Zo is uw pakket zo snel mogelijk op bestemming.

Van Leek tot internationaal | Dezelfde koerier

Sommige pakketten blijven in dezelfde stad, andere pakketten gaan naar de andere kant van de wereld. Voor beide bent u welkom bij IRIS Koeriers. Blijft uw pakket in de buurt? Dan denken wij graag aan het milieu en zetten we onze fiets- en brommerkoeriers in. Gaat uw pakket wat verder weg? Dan brengt de koerier deze, binnen Europa, zelf of dragen wij deze over aan een van onze zorgvuldig geselecteerde partners. Uiteraard blijft de zending voor u te volgen via het Track & Trace systeem waarvoor wij u aanmelden.

Kwaliteit en maatwerk

IRIS Koeriers hecht veel waarde aan haar afspraken met klanten. Omdat wij investeren in capaciteit en bereikbaarheid bent u verzekerd van 24/7 bereikbaarheid en beschikbaarheid. Hierbij maken wij altijd gebruik van onze eigen koeriers en ons eigen vervoer, zodat we onze afspraken gegarandeerd kunnen nakomen. Hierdoor leveren wij structureel kwaliteit. Ook wanneer u kiest voor maatwerk! Heeft u een logistieke- of distributievraag die buiten onze reguliere koeriersdiensten vallen? Wij helpen u graag.

Volg ons ook op Facebook!

Offerte IRIS Koeriers

Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.

24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.

Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.